diumenge, 20 de juny del 2021

LLARGMETRATGE: "Rememory" (2017)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt2331047/

DURADA: 112 minuts (Crèdits: 5 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 61 (sobre 100).

MILLOR:
- El suspens en relació a la causa de la mort del Gordon Dunn, el paper interpretat pel Martin Donovan.

PITJOR:
- La imatge del Peter Dinklage i el Matt Ellis, que encarnen el Sam i el Dash Bloom, respectivament, cantant "Mistaken for Strangers", la cançó del 2007 de The National.

NOTES:
1. En els títols de crèdit, apareix la dedicatòria "To Anton for the past, and memories for our future".
2. Les localitzacions inclouen Vancouver i la regió de Lower Mainland, de la província de British Columbia, i Toronto, a la província d'Ontario, al Canadà; fou rodada entre el 25 de gener i el 22 de febrer del 2016.
3. Va organitzar-se una campanya de crowdsourcing, proveïment col·lectiu, anomenada "The Memory Project" que va rebre gairebé 1000 aportacions de les quals 12 van ser utilitzades en la pel·lícula.
4. Les obres que es mostren en la galeria d'art de la Wendy, de qui s'encarrega la Evelyne Brochu, són d'en Brandon Kidwell, qui dissenyà, també, el cartell del film.

COMENTARI: M'ha fet recordar una de les meves debilitats cinematogràfiques, "Brainstorm", del 1983, dirigida pel Douglas Trumbull. Tot i que la tecnologia que presenta no seria ben bé la mateixa. La investigació del Sam Bloom no acaba de tenir gaire sentit, trobo. Al cap i a la fi, hi ha càmeres de seguretat i dos sospitosos clars, un quadre mèdic. En fi... Suposo que el director, el Mark Palansky, necessitava una excusa argumental per poder lluir el Peter Dinklage. Està ben feta, es pot veure, però em deixa bastant indiferent.

EN UN MOT: Oblidable.

PAÍS:           EUA, CANADÀ, GRAN BRETANYA.
INTERÈS:        REGULAR.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!