divendres, 6 de setembre del 2024

MONÒLEG: "Jimmy Carr: Natural Born Killer" (16 d'abril de 2024)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt31723041/

DURADA: 60 minuts (Crèdits: mig minut).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 21 (sobre 100).

MILLOR:
- El "Maybe" del Jacob, l'espectador.

PITJOR:
- La construcció de l'acudit de l'errata feta per la col·laboradora de l'entitat benèfica, excusa descarada per tractar de retardat el públic.

NOTES:
1. Fou enregistrat en setembre de 2023 en l'Aylesbury Waterside Theatre durant la gira de l'espectacle, "Terribly Funny 2.0", tot provant material per al xou posterior, "Laughs Funny".
2. Representa el quart especial del comediant per a la plataforma, Netflix https://ca.wikipedia.org/wiki/Netflix, després de "Funny Business", "The Best Of, Ultimate, Gold, Greatest Hits" i "His Dark Material", del 2016, 2019 i 2021, respectivament.

COMENTARI: Com sempre, provocador de manera massa gratuïta. Ves! M'hauria agradat escoltar un dels seus acudits de mal gust, de pederàstia o d'agressió sexual, però referit al seu fill prematur. De fet, no m'hauria agradat, aquesta és la qüestió. M'hauria fet la mateixa gràcia nul·la que la resta de les seves barrabassades previsibles. I aquest retrat pejoratiu que fa de la figura paterna o de la petició de matrimoni, de quin segle està parlant? Quina ficada de peus a la galleda, nen! Total, que ha estat una mena de tortura empassar-me la funció sencera. Ja vaig cometre l'error d'anar a veure'l en directe a Cambridge fa deu ó quinze anys. Es va passar tota l'estona insultant espectadors. Així que la culpa és meva per donar-li una segona oportunitat. Escombraries.

EN UN MOT: Impertinent.

PAÍS:           GB.
INTERÈS:        MALAMENT.
RITME:          MALAMENT.
ELABORACIÓ:     REGULAR.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     REGULAR.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!