divendres, 27 d’octubre del 2023

LLARGMETRATGE: "Follow Me" (2020)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt8160834/

DURADA: 92 minuts (Crèdits: 5 minuts i mig).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 49 (sobre 100).

MILLOR:
- El rampell amb el que en Cole li esberla el cap a l'Alexei, els personatges del Keegan Allen i el Ronen Rubinstein, respectivament.

PITJOR:
- Trobo que l'escomesa del goril·la al Thomas, el paper del Denzel Whitaker, de manera que tots dos cauen pel forat de l'ascensor, revela l'engany.

NOTES:
1. El títol surt en els crèdits, després d'1 minut i mig de noms intercalats amb clips dels amics.
2. També, s'anomena "No Escape".
3. El rodatge es va portar a terme entre el 29 d'agost i l'1 d'octubre de 2018 a indrets de la ciutat de Los Angeles, de l'estat nord-americà de Califòrnia.

COMENTARI: Pensava que, per equilibrar un plantejament tant suat, l'oferta inclouria una mica d'enginy, almenys, en la gimcana o en algun element extern, la participació dels seguidors, o... No sé. Res, desencís; tot previsible i vulgar. D'entrada, mitja hora per presentar la situació em sembla excessiva. Quin plom! I que l'extraexcitació del creador de continguts i la seva colla no lliga amb la merda d'experiència que estan vivint. Fa rabieta; això, a part. Després, l'evolució del joc esdevé massa plana, avorrida. Sí, de coartada, acceptaria que el pressupost de la producció és baix; d'acord. Però, igualment, la proposta em sembla insuficient per arribar a engrescar en cap aspecte. Vaja... que crec que he perdut el temps!

EN UN MOT: Redundant.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        MALAMENT.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     REGULAR.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!