dilluns, 8 de novembre del 2021

LLARGMETRATGE: "Kate" (2021)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt7737528/

DURADA: 106 minuts (Crèdits: 10 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 70 (sobre 100).

MILLOR:
- La massacre que perpetra la Kate, interpretada per la Mary Elizabeth Winstead, en el Black Lizard.

PITJOR:
- El desenllaç, la pretesa adopció de l'Ani per part del Varrick, els personatges a càrrec de la Miku Martineau i el Woody Harrelson, respectivament, i l'assalt barroer del final, excepte pel duel amb katanes entre el Kijima i el Renji, els papers del Jun Kunimura i del Tadanobu Asano, d'una i de l'altra banda.

NOTES:
1. El gruix del rodatge va portar-se a terme entre el 16 de setembre i el 29 de novembre del 2019, fonamentalment, a Tailàndia, el Japó i Los Angeles.
2. Va comptar amb un pressupost de 25 milions de dòlars.
3. El director, en Cedric Nicolas-Troyan, va trobar el grup Band-Maid a través d'Internet; l'Ani és segrestada per la Kate durant un concert (fictici) d'aquesta formació.

COMENTARI: Fins just abans de l'enfrontament amb el Jojima, encarnat pel Miyavi, he xalat bastant amb l'acció, els escenaris, l'ambientació, les batusses. A partir d'aleshores, Jojima inclòs, l'assumpte es desinfla un xic. I, després, quan es descobreix la trama, decep considerablement; si més no, jo veig un complot un pèl forçat per acomodar un desenvolupament ordinari, habitual. Però, pel que fa a l'estètica i el plantejament, la impressió que m'ha deixat és força positiva. Millor, doncs, no donar-li més voltes i assaborir el goig.

EN UN MOT: Familiar.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        BÉ.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!