dissabte, 9 d’octubre del 2021

DOCUMENTAL: "Being James Bond: The Daniel Craig Story" (2021)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt15346636/

DURADA: 47 minuts (Crèdits: 1 minut).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 58 (sobre 100).

MILLOR:
- L'emoció del parlament de comiat del Daniel Craig al final del rodatge de "No Time to Die", la seva darrera participació en la franquícia.

PITJOR:
- Sembla més promocional que informativa; de fet, el Baillie Walsh, té experiència dirigint anuncis oficials d'un parell de títols d'aquesta etapa.

NOTES:
1. Repassa detalls dels films en els que l'actor, en Daniel Craig, ha interpretat l'agent secret britànic: "Casino Royale", del 2006, dirigida pel Martin Campbell, "Quantum of Solace", estrenada el 2008, a càrrec del Marc Forster, tant "Skyfall" com "Spectre", del 2012 i el 2015, respectivament, amb en Sam Mendes en la direcció, i "No Time to Die", estrenada el 2021, amb el Cary Joji Fukunaga substituint l'inicial Danny Boyle de responsable.
2. Al principi del documental, surt el rètol "Daniel Craig, Michael G. Wilson and Barbara Broccoli in conversation".

COMENTARI: La impressió que deixa és de poca substància, gairebé, de mera enumeració. Cert que explica alguna circumstància dels rodatges que m'ha sobtat, com la condició física desfavorable del protagonista durant la producció d'"Spectre" per culpa d'una cama trencada. Però, en general, aporta ben poca cosa. Mirar-me això ha estat una pèrdua de temps que només m'ha servit per adonar-me que no he vist totes les pel·lícules de l'era Craig. Bé, menys és el no-res.

EN UN MOT: Tastet.

PAÍS:           GRAN BRETANYA, EUA.
INTERÈS:        REGULAR.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     REGULAR.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     NO APLICA.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!