dimarts, 18 d’abril del 2023

LLARGMETRATGE: "The Timekeepers of Eternity" (2021)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt15528116/

DURADA: 62 minuts i mig (Crèdits: 1 minut).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 52 (sobre 100).

MILLOR:
- Els retalls multicapa; per exemple, els que apareixen per representar els monstres.

PITJOR:
- Les arrugues indiscriminades.

NOTES:
1. Les imatges utilitzades pertanyen a la minisèrie (2 episodis) de 1995 dirigida pel Tom Holland, "The Langoliers", que adaptava la història homònima escrita per l'Stephen King i publicada el 1990 en l'antologia "Four Past Midnight".
2. L'Aristotelis Maragkos, el director, explica en una entrevista que va desenvolupar el projecte al llarg de tres anys i mig, sobretot, durant les nits.

COMENTARI: No va ser en Woody Allen que va prendre una pel·lícula japonesa i la va doblar a l'anglès per convertir-la en una comèdia? Ja veig, gràcies a la Wikipèdia https://ca.wikipedia.org/wiki/Qu%C3%A8_passa,_Lliri_Tigrat%3F, que sí. El resultat va titular-lo "What's Up, Tiger Lily?" i fou estrenat en 1966. L'obra de la que va manllevar les imatges era un film d'espies ordinari, dirigit per un individu anomenat Senkichi Taniguchi, que va sortir un any abans, "Kokusai himitsu keisatsu: Kagi no kagi". No, si el reciclatge em sembla perfecte però és que això que fa el grec aquí fot flaire més d'exercici d'escola que de proposta comercial seriosa. En fi, si més no, m'ha servit per recordar amb un pèl de nostàlgia aquella castanya del Tom Holland, de temps en els que m'empassava qualsevol merda associada a l'escriptor de Maine.

EN UN MOT: Origami.

PAÍS:           GRÈCIA, GB.
INTERÈS:        MALAMENT.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     REGULAR.
TÈCNICA:        REGULAR.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     NO APLICA.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!