dissabte, 14 de març del 2020

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "Kaguya-sama wa Kokurasetai - Tensai-tachi no Ren'ai Zunousen" (Del 12 de gener al 30 de març del 2019)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

Fitxa: https://www.imdb.com/title/tt9522300/episodes?season=1
Nota SUBJECTIVA: 59 (sobre 100).
Revisió: No la tornaré a veure.
Millor: El clip de comiat del 3r episodi amb la cançó "Chikatto Chika Chikaa", interpretada per la Konami Kohara. El fragment de la botiga de ramen del capítol 11è. El moment de la Kaguya Shinomiya de quedar-se embadalida mirant-se el Miyuki Shirogane que contempla els focs artificials, del darrer capítol.
Pitjor: La premissa.
Curiositat: Aquesta primera temporada està composta per dotze capítols. En anglès, s'anomena "Kaguya-sama: Love Is War". Es basa en el manga homònim desenvolupat des del 2015 per l'Aka Akasaka, el qual també s'ha adaptat a una pel·lícula amb actors de carn i ossos dirigida pel Hayato Kawai. S'ha produït una segona temporada que s'estrenarà l'abril del 2020.

Comentari:
En aquest cas, resulta molt evident que ja no estic dins del públic objectiu del producte... i ja no me'n recordo del que sentia d'adolescent primerenc. El plantejament de guerra psicològica aplicada a la seducció em pot semblar, més o menys, vàlid, però la posada en escena, institut elitista inclòs, esdevé una mica repulsiva. A favor, sobretot, tot allò referent a l'animació, dissenys, agilitat, detall, ritme; gairebé exquisida. I els dos personatges secundaris amenitzen el trajecte. En la part de la fluixesa, assumptes poc versemblants com la ineptitud de la protagonista en alguns temes, xarxes socials. No obstant, un cop m'he acostumat a tot plegat, ha passat fàcil. Pueril.

Perdoneu per la meva ignorància!