dimarts, 31 de març del 2020

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "Doctor Sleep" (2019)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

Fitxa: https://www.imdb.com/title/tt5606664/
Nota SUBJECTIVA: 61 (sobre 100).
Revisió: No la tornaré a veure.
Millor: El crit de l'Abra Stone quan presencia l'assassinat del Bradley Trevor, interpretats per la Kyliegh Curran i el Jacob Tremblay, respectivament. El primer cara a cara entre l'Abra i la Rebecca Ferguson, fent de Rose the Hat. L'emboscada als membres del True Knot i la mort del Billy Freeman, encarnat en el Cliff Curtis. La recreació de l'Overlook Hotel abandonat.
Pitjor: L'aparició del personatge d'en Jack Torrance fent-se passar pel cambrer Lloyd; no és culpa de l'actor, el Henry Thomas, és que l'homenatge (o no sé com dir-li) a Jack Nicholson queda grotesc i barroer.
Curiositat: Basada en la novel·la homònima del 2013 escrita per l'Stephen King, la qual representa la seqüela de "The Shining", publicada el 1977 i escrita pel mateix autor. Recaptà més de 72 milions de dòlars sobre un pressupost de 45 milions.

Comentari:
Ració de nostàlgia amb una combinació estranya de vampirs psíquics, esperits malèfics, mèdiums telepàtics, telequinèsia... La història sense el context és regular, tirant a vulgar i, apurant, sense solta ni volta. Però, tenint en compte el precedent, bé, desperta cert interès, d'acord. Això sí, fa passar l'estona; oficialment, 152 minuts. Batibull.

Perdoneu per la meva ignorància!