dilluns, 21 d’octubre del 2019

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "The Good Place - Season 1" (Des del 19 de setembre del 2016 al 19 de gener del 2017)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

Fitxa: https://www.imdb.com/title/tt4955642/episodes?season=1
Nota SUBJECTIVA: 56 (sobre 100).
Revisió: No la tornaré a veure.
Millor: Els flashbacks. El "Medium Place" i el personatge de la Mindy St.Claire, interpretada per la Maribeth Monroe. La brevetat de la temporada, tretze episodis.
Pitjor: El desenllaç. El Manny Jacinto, fent del Jason Mendoza.
Curiositat: Els exteriors es corresponen amb els decorats de la Little Europe dels Universal Studios i els Huntington Gardens de San Marino, a California. Utilitzen puré de patata per simular iogurt. Fins ara, s'han emès dues temporades completes més i porten quatre capítols de la quarta. A més, abans d'estrenar aquesta darrera, l'NBC va publicar a la seva plana web, la seva aplicació per telèfon i el seu canal de Youtube sis episodis agrupats amb el nom de "The Selection".

Comentari:
Una expectativa inicial, més o menys, positiva va apagant-se fins tocar fons amb l'excés de xerrera, els moments embafadors de ximpleria estúpida i l'aparent indefinició dels darrers lliuraments, que se m'ha fet feixuga. El gir final em deixa fred. Mundana.

Perdoneu per la meva ignorància!