dilluns, 19 de novembre del 2018

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "Psycho-Pass 2" (del 10 d'octubre al 19 de desembre del 2014)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

Fitxa: https://www.imdb.com/title/tt2379308/episodes?season=2
Nota SUBJECTIVA: 59 (sobre 100).
Revisió: No la tornaré a veure.
Millor: El joc dels pollastres dels capítols cinquè i sisè, titulats "Kinjirarenai Asobi" i "Ishi o Nageutsu Hitobito", respectivament.
Pitjor: L'excés de xerrameca. La imitació de l'escena de "Se7en", del 1995, o d'una relació de conseller com la del film del 1991, "The Silence of the Lambs".
Curiositat: En la trobada entre el Nobuchika Ginoza i la Risa Aoyanagi a l'apartament del primer de l'episodi tercer, anomenat "Akuma no Shoumei", es mostra una col·lecció de divuit monedes d'1 euro emmarcada penjada a la paret. Aquesta és la seqüela de la sèrie homònima emesa entre el 2012 i el 2013.

Comentari:
Vista molt de temps després de la primera part, suficient per haver oblidat la majoria dels detalls del context, i sent objecte d'unes espectatives massa inflades pel record de la grata experiència precedent, aquesta addició al plantejament inicial fracassa en recuperar l'interès en la història i decep en el desenvolupament de la proposta, que es torna un pèl confús per culpa de la desconnexió que provoca. En algun instant, per alguna seqüència perduda, he pogut rememorar aquella fascinació que sentia fa vint anys per l'urbs japonesa futurista... però l'art, el dibuix i els dissenys tampoc són especialment suggerents. Malgrat tot, compta amb atractius; per exemple, la impertorbabilitat del personatge de l'Akane Tsunemori. Afortunadament, és curta. Desengany.

Perdoneu per la meva ignorància!