dilluns, 9 de gener de 2017

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "The Secret Life of Pets" (2016)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

Fitxa: http://www.imdb.com/title/tt2709768/
Nota SUBJECTIVA: 58 (sobre 100).
Revisió: No la tornaré a veure.
Millor: El detall del canvi de color dels ulls de les serps a l'entrada del cau dels animals perduts/abandonats quan l'Snowball, doblat pel Kevin Hart, els diu la contrasenya. L'escena del furgó a la bastida del pont i el rescat posterior de dins del riu.
Pitjor: La pastanaga que es converteix en clau per alliberar a en Ripper de la gàbia del furgó de la gossera. La veu afònica de la Jenny Slate fent de la Gidget.
Curiositat: En el pla inicial de la seqüència en la que en Duke vol desfer-se del Max allunyant-lo del que sembla el parc de Washington Square de Nova York on els ha deixat el noi que els passeja, al fons es veu el personatge de'n Gru de Despicable Me, del 2010, amb el seu gos, en Kyle. Els amos de la Gidget estan modelats a partir del Louis C.K. i l'Ellen DeGeneres.

Comentari:
Entenc que la introducció és necessària però a mi se m'ha fet una mica pesada, sobretot, perquè no sóc una persona de mascotes i les gracietes dels animals no em diuen res. Deixant això de banda, un argument acceptable i l'acció aixequen el que semblava que seria una castanya. Al final, bé.

Perdoneu per la meva ignorància!