dissabte, 1 d’abril del 2017

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "Boku Dake Ga Inai Machi" (del 8 de gener al 25 de març del 2016)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

Fitxa: http://www.imdb.com/title/tt5249462/
Nota SUBJECTIVA: 70 (sobre 100).
Revisió: No la tornaré a veure.
Millor: El personatge de la mare, la Sachiko Fujinuma, doblada per la Minami Takayama. L'esmorzar que comparteix la Kayo Hinazuki, a qui dóna veu la Aoi Yuuki, a casa dels Fujinuma.
Pitjor: El novè capítol, "Shuumaku", que marca el desenllaç del fil de la Kayo Hinazuki, desfà en gran mesura la tensió acumulada. A partir d'aleshores, no es recupera la intensitat, ni tant sols al final. Un desenllaç massa pla, vulgar.
Curiositat: Basada en el manga homònim desenvolupat des del 2012 al 2016 pel Kei Sanbe, que compta també amb una adaptació en forma de pel·lícula d'actors en viu. Inspirada en aquesta història se n'ha publicat una seqüela manga anomenada "Boku dake ga Inai Machi Gaiden" i una novel·la lleugera escrita pel Hajime Ninomae titulada "Boku dake ga Inai Machi: Another Record".

Comentari:
Si bé el suspens és el que consolida la narració i el que captura l'atenció des del primer moment, més que una part fantàstica relegada a anècdota, allò que més m'ha emocionat ha estat el component afectiu i el desplegament de les relacions entre els personatges. En conjunt ha estat força entretinguda i bastant bona proposta, tot i que, no puc evitar restar amb la sensació que es podria haver acabat de polir un pèl el darrer acte. 

Perdoneu per la meva ignorància!