diumenge, 28 d’agost del 2016

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "Deadpool" (2016)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

Fitxa: http://www.imdb.com/title/tt1431045/
Nota SUBJECTIVA: 40 (sobre 100).
Revisió: No la tornaré a veure.
Millor: La seqüència de presentació amb el pla congelat del Chevrolet fent tombarelles.
Pitjor: Les grolleries, les gracietes estúpides, el trencament de la quarta paret per fer spoilers, el personatge modificat de la Negasonic Teenage Warhead, interpretat per la Brianna Hildebrand
Curiositat: Basat en l'antiheroi Deadpool, creat pel Rob Liefeld i el Fabian Nicieza, que aparegué per primer cop al número 98è de The New Mutants, de la Marvel Comics. En Rob Liefeld reconegué que va inspirar-se en la pel·lícula "The Dead Pool", dirigida pel Buddy Van Horn el 1988, per batejar el personatge. Mentre es filmava, en Ryan Reynolds, a través de la fundació Make-A-Wish va visitar nens malalts vestit d'en Deadpool.

Comentari:
Més del mateix; mastegots a dojo, trets i explosions en CGI, als que ja ens hem acostumat després de tants episodis de la mateixa història reversionada, i uns ninots amb uniformes ridículs que juguen a esbatussar-se. Em pregunto si el cameo de l'Stan Lee és també virtual (... li queda dignitat a aquest home?). Se li pot concedir el mèrit de donar protagonisme a un carallot busca-raons impertinent. Potser, de caricaturitzar el gènere. No obstant, aquest tipus de producte m'avorreix. 

Perdoneu per la meva ignorància!